Snelle levering mogelijk
Laagste prijsgarantie
Gratis levering boven €80,-

Als u een moderne afwasbak zoekt voor in de keuken, kiest u uit het brede aanbod van Keukenspoelbakken.be in Etten-Leur. Dankzij onze samenwerking met diverse producenten heeft u bij ons de keuze uit vele verschillende ontwerpen. Door deze collaboratie met topmerken profiteert u ook van de scherpste prijzen.

Benieuwd naar een afwasbak?

Bekijk onze shop

Producten

In ons brede aanbod vindt u zeker de mooiste afwasbak voor uw keuken

Voor uw keuken wilt u uiteraard een passende afwasbak. Daarom koopt u een spoelbak bij onze webshop. U vindt in ons online aanbod afwasbakken van verschillende kleuren, maten en materialen. Er zijn enkele, dubbele en anderhalve modellen beschikbaar met of zonder afdruipgedeelte. Ook kiest u uit verschillende merken, zoals de spoelbakken van Blanco. Van dit merk vindt u naast rvs ook bakken van Silgranit (een mengsel van graniet) in neutrale kleuren, zoals wit, grijs en bruin. Als u op zoek bent naar opvallende, glimmende ontwerpen, zijn de luxe spoelbakken van Lorreine iets voor u. Tussen de spoelbakken van Caressi vindt u ook zeker een afwasbak die bij de keuken past, zoals die van wit graniet of een interessant ontwerp met zwarte en witte tegels. Dankzij de vele beschikbare modellen tegen scherpe prijzen slaagt u in onze webshop gegarandeerd voor een afwasbak voor uw keuken.

Nog vragen?

  Naam (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Bestel online een uitstekende wasbak

  In onze webshop vindt u prachtige afwasbakken tegen lage prijzen. In Nederland en België profiteert u bovendien van gratis verzending bij bestellingen vanaf €80,-. U kunt al uw vragen over een afwasbak voor uw keuken via ons contactformulier stellen. Om ons aanbod van dichtbij te bekijken, kunt u een afspraak maken bij onze showroom in Etten-Leur via (+32) 493429424 of info@keukenspoelbakken.be. Of bekijk ons portfolio voor inspiratie.

  GEGEVENS


  Bellen: (+32) 493429424
  Whatsapp: 04-93429424


  Bellen: (+32) 493429424
  Whatsapp: 04-93429424

  Telefonisch bereikbaar
  Maandag t/m vrijdag 9.00 – 20.00
  Zaterdag t/m zondag 10.00 – 17.00

  Info@keukenspoelbakken.be

  Vragen via mail
  binnen 2 uur beantwoord

  Adres: Penningweg 14D
  Etten-Leur