Snelle levering mogelijk
Laagste prijsgarantie
Gratis levering boven €80,-

Van Blanco vindt u niet alleen wasbakken, maar ook een handige afvalemmer voor in uw keuken. U heeft de keuze uit verschillende moderne modellen die u eenvoudig kunt inbouwen om ruimte te besparen. Ook kiest u eventueel uit twee of meer lades die het scheiden van afval extra eenvoudig maken.

Benieuwd naar een afvalemmer van Blanco?

Bekijk onze shop

Producten

Het merk Blanco biedt de perfecte afvalemmer voor al uw vuil

Als u buiten een uitstekende spoelbak ook een afvalemmer van Blanco wilt kopen, zit u goed bij Keukenspoelbakken.be in Etten-Leur. Dankzij onze samenwerking met Blanco, kiest u uit verschillende modellen met één of meer emmers. In een vuilbak zonder scheidingen past meer, maar een exemplaar met meerdere lades maakt sorteren eenvoudiger. Door het slimme mechanisme schuift er automatisch een deksel over de afvalemmer van Blanco als u de bak terug naar achteren schuift of als u de kastdeur dichtdoet onder uw witte keramieken wasbak. U heeft 14 dagen de tijd om de vuilbak eventueel te retourneren als die niet naar uw zin is.

Nog vragen?

  Naam (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Koop eenvoudig een nette vuilbak

  Dankzij het moderne design is de afvalemmer van Blanco eenvoudig weg te werken in een kastje onder uw Blanco-spoelbak. Bestel online gemakkelijk uw nieuwe vuilbak. Heeft u vragen over dit product? Vul dan ons contactformulier in. U kunt ook een afspraak maken bij onze showroom in Etten-Leur door een e-mail te sturen naar info@keukenspoelbakken.be of door te bellen naar (+32) 493429424.

  GEGEVENS


  Bellen: (+32) 493429424
  Whatsapp: 04-93429424


  Bellen: (+32) 493429424
  Whatsapp: 04-93429424

  Telefonisch bereikbaar
  Maandag t/m vrijdag 9.00 – 20.00
  Zaterdag t/m zondag 10.00 – 17.00

  Info@keukenspoelbakken.be

  Vragen via mail
  binnen 2 uur beantwoord

  Adres: Penningweg 14D
  Etten-Leur