Snelle levering mogelijk
Laagste prijsgarantie
Gratis levering boven €80,-

Van Blanco vindt u zeker de juiste gootsteen voor uw keuken. Dankzij onze samenwerking met dit topmerk profiteert u van aangename prijzen en een breed aanbod. Er zijn bij Keukenspoelbakken.be verschillende maten, kleuren en materialen om uit te kiezen. Als u voor meer dan €80,- bestelt, wordt uw bestelling bovendien gratis verzonden.

Benieuwd naar een gootsteen van Blanco?

Bekijk onze shop

Producten

Van Blanco koopt u online een prachtige gootsteen

Als u een gootsteen zoekt, moet u zeker ons uitgebreide aanbod van Blanco bekijken. Tussen de spoelbakken van Blanco vindt u neutraal gekleurde ontwerpen met neutrale kleuren. Daardoor staan ze perfect in iedere moderne keuken. De Blanco subline-modellen zijn hoekig van vorm. Deze gootstenen zijn gemaakt van Silgranit (een mengsel van graniet) of keramiek. De Blanco zia-lijn bestaat juist uit ronde vormen. De wasbakken uit deze lijn zijn allemaal gemaakt van Silgraniet. Sommige modellen zijn voorzien van draaiknopbediening, waarmee u het zeefje eenvoudig uit het putje haalt. Bij beide collecties heeft u de keuze uit enkele en dubbele spoelbakken. Bekijk alle exemplaren online of maak een afspraak bij onze vestiging in Etten-Leur en kies het mooiste ontwerp voor uw keuken.

Nog vragen?

  Naam (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Kies een wasbak van dit topmerk

  Een gootsteen van Blanco is praktisch, met een oogstrelend ontwerp. In ons portfolio vindt u verschillende voorbeelden van de prachtige modellen van deze producent. Bent u overtuigd en wilt u een spoelbak kopen van Blanco? Bestel dan direct het exemplaar dat u wenst. Als u vragen heeft, bereikt u ons via ons contactformulier. Om een afspraak te maken bij ons in Etten-Leur belt u naar (+32) 493429424 of stuurt u een e-mail naar info@keukenspoelbakken.be.

  GEGEVENS


  Bellen: (+32) 493429424
  Whatsapp: 04-93429424


  Bellen: (+32) 493429424
  Whatsapp: 04-93429424

  Telefonisch bereikbaar
  Maandag t/m vrijdag 9.00 – 20.00
  Zaterdag t/m zondag 10.00 – 17.00

  Info@keukenspoelbakken.be

  Vragen via mail
  binnen 2 uur beantwoord

  Adres: Penningweg 14D
  Etten-Leur