Snelle levering mogelijk
Laagste prijsgarantie
Gratis levering boven €80,-

Als u van het merk Blanco een wasbak wilt kopen van keramiek, vindt u in onze webshop Keukenspoelbakken.be gegarandeerd een geschikte spoelbak. De spoelbakken van keramiek zijn duurzaam en zeer kras- en slagbestendig. Daarnaast zijn ze gemakkelijk in onderhoud en passen ze in vrijwel iedere keuken, door de robuuste uitstraling.

Benieuwd naar onze spoelbakken van Blanco?

Bekijk onze shop

Producten

Bij ons vindt u van het merk Blanco een spoelbak van keramiek

Wilt u een nieuwe spoelbak kopen voor uw keuken? U vindt bij ons diverse Blanco-spoelbakken in allerlei soorten materialen en afmetingen. De spoelbak van keramiek van het merk Blanco is van hoge kwaliteit en gemaakt van 100% natuurlijke materialen. In onze collectie vindt u van dit merk ook spoelbakken van andere materialen, bijvoorbeeld een rvs-spoelbak. Daarnaast hebben wij ook een zwarte spoelbak van Blanco in ons aanbod. Bij ons profiteert u altijd van een laagste prijsgarantie, dankzij onze samenwerking met verschillende producenten.

Nog vragen?

  Naam (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Vind hier een gootsteen die bij uw keuken past

  Bent u op zoek naar een spoelbak van keramiek van het merk Blanco, zoals de zwarte keramieken wasbak? U vindt deze in ons assortiment. Bekijk het hele aanbod van ons bedrijf uit Etten-Leur en plaats eenvoudig uw bestelling online. Wilt u inspiratie opdoen? Bekijk dan ons portfolio. Neem voor meer informatie contact met ons op. Dit doet u door te bellen naar (+32) 493429424 of door een e-mail sturen naar info@keukenspoelbakken.be.

  GEGEVENS


  Bellen: (+32) 493429424
  Whatsapp: 04-93429424


  Bellen: (+32) 493429424
  Whatsapp: 04-93429424

  Telefonisch bereikbaar
  Maandag t/m vrijdag 9.00 – 20.00
  Zaterdag t/m zondag 10.00 – 17.00

  Info@keukenspoelbakken.be

  Vragen via mail
  binnen 2 uur beantwoord

  Adres: Penningweg 14D
  Etten-Leur