Snelle levering mogelijk
Laagste prijsgarantie
Gratis levering boven €80,-

In ons aanbod van Blanco vindt u prachtige wasbakken van keramiek in het wit. Dit topmerk maakt modellen die praktisch zijn, maar er ook mooi uitzien. Dankzij onze samenwerking met Blanco kiest u bij Keukenspoelbakken.be uit een breed aanbod en betaalt u de laagste prijs voor topproducten.

Benieuwd naar een wasbak van Blanco?

Bekijk onze shop

Producten

Waarom u van Blanco moet kiezen voor een wasbak uit keramiek in het wit

Een keramische Blanco-wasbak in het wit heeft veel voordelen. Een witte spoelbak staat uitstekend bij uw keuken, ongeacht het design. Daarnaast is een keramische spoelbak eenvoudig schoon te houden dankzij het gladde oppervlak. Een wasbak van Blanco gemaakt van keramiek in het wit is dus een geweldige keuze. Blanco-spoelbakken zijn gebruiksvriendelijk en zien er netjes uit dankzij een strak design. Zo blijft dit belangrijke onderdeel van uw keuken praktisch zonder tekort te schieten qua uiterlijk. U heeft bij keramische spoelbakken van Blanco ook de keuze uit andere kleuren, zoals zwart of basalt. Weet u niet welk model het beste bij uw keuken zou passen? Bekijk dan ons portfolio voor inspiratie of kom naar onze showroom in Etten-Leur.

Nog vragen?

  Naam (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Bestel online een keramische gootsteen

  Als u van Blanco een spoelbak wilt kopen, is een uitvoering van keramiek in het wit een uitstekende keuze. Bestel direct uw favoriete ontwerp online. Bij besteding van meer dan €80,- wordt uw pakketje gratis bij u thuisbezorgd. Wilt u de ontwerpen van dichtbij bekijken? Maak dan een afspraak bij onze showroom in Etten-Leur via info@keukenspoelbakken.be of (+32) 493429424. U kunt ook ons contactformulier invullen.

  GEGEVENS


  Bellen: (+32) 493429424
  Whatsapp: 04-93429424


  Bellen: (+32) 493429424
  Whatsapp: 04-93429424

  Telefonisch bereikbaar
  Maandag t/m vrijdag 9.00 – 20.00
  Zaterdag t/m zondag 10.00 – 17.00

  Info@keukenspoelbakken.be

  Vragen via mail
  binnen 2 uur beantwoord

  Adres: Penningweg 14D
  Etten-Leur