Snelle levering mogelijk
Laagste prijsgarantie
Gratis levering boven €80,-

In onze collectie van Blanco vindt u verschillende wasbakken van keramiek in het zwart. De verschillende modellen variëren qua voorzieningen, grootte en diepte. Zo kiest u het exemplaar dat het best bij uw behoeften past. Dankzij onze coöperatie met dit topmerk profiteert u van lage prijzen voor uitstekende producten.

Benieuwd naar een wasbak van Blanco?

Bekijk onze shop

Producten

Blanco heeft diverse wasbakken van keramiek in de kleur zwart

Als u een spoelbak wilt kopen, doet u er goed aan het aanbod van Keukenspoelbakken.be te bekijken. U heeft bij ons namelijk ruime keuze uit gootstenen van verschillende merken, maten en materialen. Zo kiest u bijvoorbeeld uit keramische spoelbakken, die ontzettend onderhoudsvriendelijk zijn. Als u dan ook nog voor een zwarte spoelbak kiest, zijn oneffenheden, zoals beschadigingen, niet snel zichtbaar. Daardoor blijft uw wasbak er lange tijd verzorgd uitzien. U vindt in ons aanbod van Blanco keramische spoelbakken in verschillende kleuren, zoals in het zwart. Als u van Blanco een wasbak van keramiek wilt in het zwart, kiest u uit enkele of anderhalve modellen. Voor welk ontwerp u ook gaat: met een zwarte Blanco-spoelbak bent u verzekerd van een gebruiksvriendelijk product met een modern ontwerp.

Nog vragen?

  Naam (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Schaf online uw keramische spoelbak aan

  Tussen de zwarte, keramische Blanco-spoelbakken zit gegarandeerd een model naar uw smaak. Bent u benieuwd naar hoe een spoelbak van Blanco gemaakt van keramiek in het zwart eruitziet als die ingebouwd is in de keuken? In ons portfolio vindt u vergelijkbare exemplaren. Als u twijfels heeft, kunt u ons altijd bereiken of een afspraak maken in Etten-Leur voor deskundig advies over onze collectie. Vul ons contactformulier in om vragen te stellen of plan uw bezoek via (+32) 493429424 of info@keukenspoelbakken.be.

  GEGEVENS


  Bellen: (+32) 493429424
  Whatsapp: 04-93429424


  Bellen: (+32) 493429424
  Whatsapp: 04-93429424

  Telefonisch bereikbaar
  Maandag t/m vrijdag 9.00 – 20.00
  Zaterdag t/m zondag 10.00 – 17.00

  Info@keukenspoelbakken.be

  Vragen via mail
  binnen 2 uur beantwoord

  Adres: Penningweg 14D
  Etten-Leur