Snelle levering mogelijk
Laagste prijsgarantie
Gratis levering boven €80,-

In de collectie Blanco Silgranit van Keukenspoelbakken.be vindt u diverse gootstenen in het zwart. Dankzij het stevige materiaal van graniet, acryl en keramiek blijft de wasbak nog jarenlang mooi. Bovendien is die eenvoudig schoon te houden. In onze webshop profiteert u van deze premium collectie voor de scherpste prijzen.

Benieuwd naar een wasbak van Blanco?

Bekijk onze shop

Producten

Een stijlvolle gootsteen gemaakt van stevig Blanco Silgranit in de kleur zwart

Wilt u een mooie, onderhoudsvriendelijke en duurzame spoelbak kopen? Dan is een Blanco Silgraniet-gootsteen de perfecte keuze voor u. Een spoelbak in het zwart van Blanco Silgranit ziet er nog jarenlang goed uit dankzij het stevige materiaal. De harde steensoort voorkomt krassen en kan tegen meer dan een stootje. Bovendien is het gladde oppervlak buitengewoon eenvoudig om schoon te maken. Met een zwarte spoelbak van Blanco haalt u dus een gebruiksvriendelijk product in huis dat er ook fantastisch uitziet. Bekijk de collectie online of plan een bezoek in bij onze showroom in Etten-Leur.

Nog vragen?

  Naam (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Kies en koop uw zwarte Silgraniet-spoelbak

  De premium Blanco-spoelbakken in ons aanbod zijn verkrijgbaar voor een lage prijs. Kies uit vele verschillende ontwerpen van Blanco Silgranit in het zwart en bestel. U kunt ons portfolio bekijken voor inspiratie, maar u kunt ons ook om advies vragen via ons contactformulier. Om langs te komen bij onze showroom in Etten-Leur kunt u bellen naar (+32) 493429424 of een e-mail sturen naar info@keukenspoelbakken.be.

  GEGEVENS


  Bellen: (+32) 493429424
  Whatsapp: 04-93429424


  Bellen: (+32) 493429424
  Whatsapp: 04-93429424

  Telefonisch bereikbaar
  Maandag t/m vrijdag 9.00 – 20.00
  Zaterdag t/m zondag 10.00 – 17.00

  Info@keukenspoelbakken.be

  Vragen via mail
  binnen 2 uur beantwoord

  Adres: Penningweg 14D
  Etten-Leur