Snelle levering mogelijk
Laagste prijsgarantie
Gratis levering boven €80,-

Blanco Silgranit PuraDur is een modern, stevig materiaal wat eenvoudig is om schoon te houden. U heeft bij Keukenspoelbakken.be de keuze uit verschillende ontwerpen die variëren in kleur, vorm en voorzieningen. Bovendien profiteert u van voordelige bedragen voor uitstekende producten dankzij onze samenwerking met Blanco. U kunt de collectie online ontdekken of een afspraak inplannen bij onze showroom in Etten-Leur.

Benieuwd naar een wasbak van Blanco?

Bekijk onze shop

Producten

De wasbakken van Blanco Silgranit PuraDur

Blanco Silgranit PuraDur is een composietmateriaal van 80% graniet met een acrylmatrix, keramiek en kleurpigmenten. Dit zorgt ervoor dat de Blanco-spoelbakken van dit materiaal niet alleen zeer krasbestendig zijn, maar ook erg onderhoudsvriendelijk. Het gladde oppervlak is namelijk buitengewoon eenvoudig om schoon te houden. De gootstenen van Blanco Silgranit PuraDur blijven jarenlang zo mooi als op de dag van aankoop dankzij het slijtvaste, bestendige materiaal. U kunt een klassieke zwarte Blanco Silgraniet-spoelbak kopen, maar u kiest ook uit vele andere neutrale kleuren, zoals antraciet of cafébruin. Wij bieden verschillende collecties aan met Silgraniet-wasbakken, zoals de Blanco zia-lijn. Ook de Blanco subline-collectie bevat verschillende strakke designs van Silgranit PuraDur. Heeft u behoefte aan advies? Dan helpen wij u graag de spoelbak te vinden die bij u past.

Nog vragen?

  Naam (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Bekijk de collectie en bestel

  Als u een wasbak van Blanco Silgranit PuraDur wilt, kunt u die via onze webshop snel online bestellen. Wilt u eerst inspiratie opdoen voordat u een spoelbak koopt? Bekijk dan ons portfolio of plan een bezoek aan onze showroom in Etten-Leur. Hiervoor bereikt u ons via info@keukenspoelbakken.be of (+32) 493429424. Voor vragen vult u ons contactformulier in.

  GEGEVENS


  Bellen: (+32) 493429424
  Whatsapp: 04-93429424


  Bellen: (+32) 493429424
  Whatsapp: 04-93429424

  Telefonisch bereikbaar
  Maandag t/m vrijdag 9.00 – 20.00
  Zaterdag t/m zondag 10.00 – 17.00

  Info@keukenspoelbakken.be

  Vragen via mail
  binnen 2 uur beantwoord

  Adres: Penningweg 14D
  Etten-Leur