Snelle levering mogelijk
Laagste prijsgarantie
Gratis levering boven €80,-

Van het merk Blanco vindt u in onze webshop Keukenspoelbakken.be diverse spoelbakken. Deze zijn functioneel en staan mooi in iedere keuken. Het kiezen van een goede wasbak en gootsteen is erg belangrijk wanneer u een nieuwe keuken gaat installeren. Natuurlijk wilt u dat de spoelbak er mooi uitziet en daarnaast ook praktisch is. Met een wasbak van Blanco in uw keuken, weet u zeker dat u beide krijgt. Zo wordt afwassen niet alleen gemakkelijk, maar ook haast leuk!

Benieuwd naar onze spoelbakken van Blanco?

Bekijk onze shop

Blanco spoelbak

Producten

Blanco RVS Spoelbakken

Blanco Silgranit Spoelbakken

Blanco Keramiek Spoelbakken

Blanco biedt spoelbakken met een prachtige uitstraling

Bekijk ons ruime assortiment als u een nieuwe spoelbak van hoogwaardige kwaliteit wilt kopen. Wij verkopen onder andere een groot assortiment aan verschillende gootstenen van het gerenommeerde merk Blanco waaronder:

Ook wat betreft de vorm van uw nieuwe spoelbak hebben wij altijd een wasbak die perfect in uw keuken past, zoals een mooie ronde spoelbak. Een goede spoelbak is een belangrijk element van iedere keuken. Kies daarom voor de mooie spoelbakken van Blanco die u bij ons vindt.

Nog vragen?

  Naam (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Koop bij ons uw nieuwe spoelbak

  Bent u op zoek naar mooie spoelbakken? Bekijk het assortiment van ons bedrijf uit Etten-Leur. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste wasbak voor uw keuken. Weet u niet goed welke Blanco-gootsteen het best in uw keuken past? Bekijk ons portfolio voor inspiratie of neem gerust contact met ons op voor advies. U bereikt ons via info@keukenspoelbakken.be of telefonisch via (+32) 493429424. Neem ook eens een kijkje naar de andere spoelbakken die u bij ons vindt, zoals een Franke-spoelbak.

  GEGEVENS


  Bellen: (+32) 493429424
  Whatsapp: 04-93429424


  Bellen: (+32) 493429424
  Whatsapp: 04-93429424

  Telefonisch bereikbaar
  Maandag t/m vrijdag 9.00 – 20.00
  Zaterdag t/m zondag 10.00 – 17.00

  Info@keukenspoelbakken.be

  Vragen via mail
  binnen 2 uur beantwoord

  Adres: Penningweg 14D
  Etten-Leur