Snelle levering mogelijk
Laagste prijsgarantie
Gratis levering boven €80,-

Bij Keukenspoelbakken.be vindt u wasbakken van Blanco subline voor de aantrekkelijkste prijzen. Deze lijn staat bekend om zijn geometrische, hoekige ontwerpen die naadloos op uw werkblad aansluiten. Bekijk ons uitgebreide aanbod online of bezoek op afspraak onze showroom in Etten-Leur om het perfecte model voor uw keuken te kiezen.

Benieuwd naar een wasbak van Blanco?

Bekijk onze shop

Producten

De diverse modellen van Blanco subline

De modellen van Blanco subline zijn zeker iets voor u als u een duurzame spoelbak wilt bestellen met een strak design. Deze tijdloze ontwerpen zijn hoekig, waardoor ze altijd perfect in uw aanrecht passen. U heeft de keuze uit modellen die geschikt zijn voor onderbouw, opbouw of vlakbouw. Daarnaast kiest u bij deze lijn uit verschillende smaakvolle kleuruitvoeringen, zoals jasmijn of basalt. Er is ook variatie in materiaal. Zo vindt u spoelbakken van Silgranit, een stevig granietmengsel. U koopt van deze serie van Blanco ook keramische spoelbakken. Wat voor model u ook kiest, de gootstenen van Blanco subline passen perfect bij uw keuken en zijn zeer praktisch.

Nog vragen?

  Naam (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Plaats uw bestelling online

  De spoelbakken van Blanco subline zijn gegarandeerd de perfecte match voor uw keuken. Deze Blanco-spoelbakken zijn ongeëvenaard op het gebied van design en gebruiksgemak. Bestel direct uw favoriete model online of vraag om meer informatie via ons contactformulier. Bent u benieuwd naar onze showroom in Etten-Leur? Plan dan uw afspraak in via telefoon (+32) 493429424 of via e-mail info@keukenspoelbakken.be.

  GEGEVENS


  Bellen: (+32) 493429424
  Whatsapp: 04-93429424


  Bellen: (+32) 493429424
  Whatsapp: 04-93429424

  Telefonisch bereikbaar
  Maandag t/m vrijdag 9.00 – 20.00
  Zaterdag t/m zondag 10.00 – 17.00

  Info@keukenspoelbakken.be

  Vragen via mail
  binnen 2 uur beantwoord

  Adres: Penningweg 14D
  Etten-Leur