Snelle levering mogelijk
Laagste prijsgarantie
Gratis levering boven €80,-

Het merk Blanco heeft diverse spoelbakken, waaronder een bijzondere zwarte spoelbak. Deze elegante spoelbakken zorgen voor een luxe uitstraling aan uw keuken. In onze webshop Keukenspoelbakken.be vindt u diverse soorten zwarte spoelbakken, in allerlei vormen en maten. Zo vindt u gegarandeerd een nieuwe gootsteen die bij de stijl van uw keuken past.

Benieuwd naar onze spoelbakken van Blanco?

Bekijk onze shop

Producten

Kies voor een luxueuze uitstraling met een zwarte spoelbak van Blanco

Wilt u een spoelbak kopen, voor uw nieuwe keuken? In onze webshop vindt u een ruim aanbod aan Blanco-spoelbakken in diverse uitvoeringen. Een zwarte spoelbak van Blanco is uitermate geschikt als u kiest voor een elegante uitstraling van uw keuken. Naast zwarte spoelbakken, vindt u bij ons ook een rvs-spoelbak van Blanco. Of ga voor een natuurlijk materiaal en kies voor een Blanco-spoelbak van keramiek.

Nog vragen?

  Naam (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Vind hier de nieuwe gootsteen voor uw keuken

  Wilt u graag een mooie spoelbak van Blanco in uw keuken? Bekijk de diverse gootstenen in ons aanbod. Plaats uw bestelling eenvoudig online als u een keuze heeft gemaakt. Weet u niet wat voor soort spoelbak het mooist staat in uw keuken? Bekijk het portfolio voor inspiratie. Neem contact met ons op als u advies wilt of vragen heeft. U bereikt ons via info@keukenspoelbakken.be of telefonisch via (+32) 493429424. De medewerkers van ons bedrijf uit Etten-Leur staan u graag te woord.

  GEGEVENS


  Bellen: (+32) 493429424
  Whatsapp: 04-93429424


  Bellen: (+32) 493429424
  Whatsapp: 04-93429424

  Telefonisch bereikbaar
  Maandag t/m vrijdag 9.00 – 20.00
  Zaterdag t/m zondag 10.00 – 17.00

  Info@keukenspoelbakken.be

  Vragen via mail
  binnen 2 uur beantwoord

  Adres: Penningweg 14D
  Etten-Leur