Snelle levering mogelijk
Laagste prijsgarantie
Gratis levering boven €80,-

Wilt u een bronzen spoelbak in uw keuken? Deze bijzondere soort spoelbak maakt gegarandeerd indruk en zorgt voor een bijzondere uitstraling van uw keuken. U vindt bij Keukenspoelbakken.be uit Etten-Leur spoelbakken in allerlei vormen en maten, geschikt voor iedere keukenstijl.

Benieuwd naar een bronzen spoelbak?

Bekijk onze shop

Producten

Een bronzen spoelbak in de keuken trekt de aandacht

Het kopen van een nieuwe spoelbak is vaak een hele klus. De wasbak is een onmisbaar onderdeel van de keuken, maar welk soort spoelbak kiest u uit het grote aanbod? Als u voor een luxueuze uitstraling wilt gaan in uw keuken, kies dan voor een bronzen spoelbak. Deze unieke kleur ziet u niet vaak terug in de keuken, maar vormt een unieke blikvanger. Past de bronzen kleur niet in uw keuken? Kies dan voor het luxe aanzien van een zwarte keukenspoelbak. De zwarte kleur vindt u bijvoorbeeld terug bij de spoelbakken van Caressi.

Nog vragen?

  Naam (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Maak uw keuze uit ons aanbod en schaf online uw nieuwe gootsteen aan

  Als het op spoelbakken aankomt, vindt u bij ons een ruime keuze. Bekijk het assortiment en bestel uw nieuwe gootsteen eenvoudig via de website. Als de bronzen spoelbak toch niet in uw keuken past, kunt u deze eenvoudig retourneren. Wilt u advies bij het maken van een keuze? Neem dan contact met ons op. Benader ons telefonisch via (+32) 493429424 of via info@keukenspoelbakken.be.

  GEGEVENS


  Bellen: (+32) 493429424
  Whatsapp: 04-93429424


  Bellen: (+32) 493429424
  Whatsapp: 04-93429424

  Telefonisch bereikbaar
  Maandag t/m vrijdag 9.00 – 20.00
  Zaterdag t/m zondag 10.00 – 17.00

  Info@keukenspoelbakken.be

  Vragen via mail
  binnen 2 uur beantwoord

  Adres: Penningweg 14D
  Etten-Leur