Snelle levering mogelijk
Laagste prijsgarantie
Gratis levering boven €80,-

Wilt u van Caressi een dubbele spoelbak kopen? Een dubbele spoelbak is dan handig voor grote gezinnen. Bent u op zoek naar een nieuwe spoelbak voor uw keuken? In onze webshop Keukenspoelbakken.be vindt u spoelbakken in diverse soorten en maten en van allerlei gerenommeerde merken.

Benieuwd naar onze spoelbakken van Caressi?

Bekijk onze shop

Producten

Koop van Caressi een dubbele spoelbak voor genoeg ruimte

De Caressi-spoelbak is een mooie toevoeging aan uw keuken. De spoelbakken hebben een nette uitstraling, zijn gebruiksvriendelijk en daarnaast ook nog eens hygiënisch. In onze webshop vindt u van Caressi zowel een dubbele spoelbak als een enkele spoelbak van Caressi. Een dubbele spoelbak is ideaal voor grote gezinssituaties, maar is daarnaast ook uitermate geschikt voor gebruik in bijvoorbeeld restaurants. De spoelbakken zijn verkrijgbaar in verschillende materialen. Bij ons koopt u bijvoorbeeld een hygiënische, granieten spoelbak van Caressi. Of kies voor een luxueuze uitstraling in uw keuken met een zwarte spoelbak van Caressi.

Nog vragen?

  Naam (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Vind bij ons uw nieuwe spoelbak

  Wilt u graag een nieuwe spoelbak kopen? Bij ons bedrijf uit Etten-Leur vindt u een uitgebreid aanbod aan spoelbakken, zodat u gegarandeerd iets vindt dat in uw keuken past. Voor inspiratie over spoelbakken, bekijkt u ons portfolio. Wilt u graag advies? Neem contact met ons op via (+32) 493429424 of via info@keukenspoelbakken.be. Wij helpen u graag.

  GEGEVENS


  Bellen: (+32) 493429424
  Whatsapp: 04-93429424


  Bellen: (+32) 493429424
  Whatsapp: 04-93429424

  Telefonisch bereikbaar
  Maandag t/m vrijdag 9.00 – 20.00
  Zaterdag t/m zondag 10.00 – 17.00

  Info@keukenspoelbakken.be

  Vragen via mail
  binnen 2 uur beantwoord

  Adres: Penningweg 14D
  Etten-Leur