Snelle levering mogelijk
Laagste prijsgarantie
Gratis levering boven €80,-

Wilt u van Caressi een enkele spoelbak kopen? Deze spoelbak is uitermate geschikt voor kleinere gezinssituaties. Bij Keukenspoelbakken.be uit Etten-Leur vindt u spoelbakken van diverse gerenommeerde merken in verschillende materialen en afmetingen. U vindt bij ons gegarandeerd een geschikte gootsteen voor uw keuken, in de stijl die bij u past.

Benieuwd naar onze spoelbakken van Caressi?

Bekijk onze shop

Producten

Koop van het merk Caressi een enkele spoelbak voor de kleinere keuken

Wilt u een nieuwe spoelbak kopen voor in uw keuken? Kies dan voor de hygiëne en gebruiksvriendelijkheid van de spoelbakken van Caressi. De enkele spoelbak van Caressi is ideaal voor kleine keukens, of wanneer u niet wilt inleveren op werkruimte op uw aanrechtblad. Ook is de spoelbak fijn voor als u al een vaatwasser bezit. Heeft u wat meer ruimte in uw keuken? Kies dan voor een dubbele spoelbak van Caressi. Voor iedere stijl is er een bijpassende spoelbak. De zwarte spoelbak geeft bijvoorbeeld een luxere uitstraling. Of kies voor de hygiënische en hittebestendige granieten spoelbak.

Nog vragen?

  Naam (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Bekijk ons ruime assortiment

  Een spoelbak is onmisbaar in de keuken. De enkele spoelbak van Caressi is ideaal als u weinig ruimte heeft en toch een spoelbak van kwaliteit wilt in uw keuken. Bekijk ons aanbod en bestel uw nieuwe spoelbak eenvoudig online. Als u niet zeker weet of de gootsteen van uw keuze past in uw keuken, kunt u deze retourneren als het product toch niet bevalt. Neem contact met ons op als u vragen heeft. U bereikt ons telefonisch via (+32) 493429424 of via info@keukenspoelbakken.be.

  GEGEVENS


  Bellen: (+32) 493429424
  Whatsapp: 04-93429424


  Bellen: (+32) 493429424
  Whatsapp: 04-93429424

  Telefonisch bereikbaar
  Maandag t/m vrijdag 9.00 – 20.00
  Zaterdag t/m zondag 10.00 – 17.00

  Info@keukenspoelbakken.be

  Vragen via mail
  binnen 2 uur beantwoord

  Adres: Penningweg 14D
  Etten-Leur