Snelle levering mogelijk
Laagste prijsgarantie
Gratis levering boven €80,-

Een Caressi-keukenkraan van rvs is in diverse stijlen te verkrijgen. Keukenspoelbakken.be uit Etten-Leur, beschikt over een ruim aanbod aan diverse kranen, die optimaal geschikt zijn voor in de keuken. Daarnaast zijn ook een hele hoop van deze kranen optimaal te combineren met de spoelbakken die wij verkopen.

Benieuwd naar een keukenkraan van Caressi?

Bekijk onze shop

Producten

Kenmerken van een Caressi-keukenkraan van rvs

Bijna alle Caressi-keukenkranen die wij verkopen in rvs bevatten één hendel. Hierdoor kunt u gemakkelijk de temperatuur van het water reguleren. Daarnaast is er een geselecteerd aantal keukenkranen van dit merk verkrijgbaar met een ECO-label. Hierdoor zijn ze beter voor het milieu en hebben ze een waterbesparende doorlating. Zodra u kiest voor een van de Caressi producten van rvs, zoals een keukenkraan, bent u verzekerd van een keukenkraan die een lange levensduur heeft door het loodvrij rvs. Tevens heeft de keukenkraan een luxe en moderne uitstraling in uw keuken. Gaat u voor een Caressi-keukenkraan van rvs met een uitneembare handdouche of houdt u van een strakke stijl en kiest u voor een van de modernere opties binnen ons assortiment aan keukenkranen? Wij helpen u graag met het opdoen van inspiratie. Speciaal hiervoor hebben wij een portfolio voor u gemaakt, waarin u de verschillende typen en kleuren aan keukenkranen kunt zien. Misschien gaat u dan wel voor een Caressi-keukenkraan in het zwart.

Nog vragen?

  Naam (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Plaats vandaag een bestelling voor snelle levering

  Heeft u al gekozen welke Caressi-keukenkraan u in het rvs bij ons wilt bestellen? Plaats vandaag nog uw bestelling, zodat u binnen de kortste keren gebruik kunt maken van uw nieuwe keukenkraan. Laat u verrassen door ons ruime aanbod aan diverse keukenkranen, waaronder die van Villeroy & Boch. Neem bij vragen of opmerkingen vrijblijvend contact met ons op. Dit kunt u doen door een e-mail te sturen naar info@keukenspoelbakken.be of door te bellen naar +32 493 429 424.

  GEGEVENS


  Bellen: (+32) 493429424
  Whatsapp: 04-93429424


  Bellen: (+32) 493429424
  Whatsapp: 04-93429424

  Telefonisch bereikbaar
  Maandag t/m vrijdag 9.00 – 20.00
  Zaterdag t/m zondag 10.00 – 17.00

  Info@keukenspoelbakken.be

  Vragen via mail
  binnen 2 uur beantwoord

  Adres: Penningweg 14D
  Etten-Leur