Snelle levering mogelijk
Laagste prijsgarantie
Gratis levering boven €80,-

Keukenspoelbakken.be uit Etten-Leur, staat in voor de beste keukenkranen, waaronder de Caressi-keukenkraan in het zwart. U heeft met een Caressi-keukenkraan, naast het kiezen voor de kleur zwart, ook nog de optie om te gaan voor een keukenkraan met een ingebouwd waterbesparend filter. Hierdoor past uw kraan niet alleen mooi bij uw nieuwe keuken, maar draagt u tevens bij aan een beter milieu. Een echte win-winsituatie dus.

Benieuwd naar een keukenkraan van Caressi?

Bekijk onze shop

Producten

Een Caressi-keukenkraan in de kleur zwart is in diverse monturen verkrijgbaar

Gaat u voor een Caressi-keukenkraan met een recht of een gebogen uitloop in de kleur zwart? Wij kunnen het u allemaal bieden. In ons assortiment aan keukenkranen, hebben wij verschillende monturen. Zo hebben wij een keukenkraan met een schuin montuur, maar ook een montuur dat een uitneembare handdouche heeft. Hierdoor kunt u heel eenvoudig uw gehele spoelbak reinigen en afspoelen. Of dit nu een kleine gootsteen is of niet. De zwarte keukenkranen van Caressi zijn voor een voordelige prijs te verkrijgen. Dit komt door de samenwerking met diverse producenten. De Caressi-keukenkranen zijn erg populair. Voornamelijk door het zwarte montuur staan deze kranen heel stoer in een keuken met industriële stijl. Daarnaast staat het ook prachtig op het moment dat u een van deze kranen combineert met een eiken aanrechtblad. Tevens zijn de Caressi-keukenkranen ook in rvs beschikbaar.

Nog vragen?

  Naam (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Maak uw industriële keuken compleet met een kraan

  Is uw volledige keuken industrieel ingedeeld? Dan kan een Caressi-keukenkraan in het zwart niet missen. Deze prachtige kraan is een echte eyecatcher in uw keuken! Bespaar water en geniet optimaal van het fijne gebruik van deze kraan. Laat u inspireren door ons portfolio, plaats uw bestelling en monteer uw nieuwe keukenkraan. Bij vragen over ons aanbod aan keukenkranen kunt u contact met ons opnemen door een e-mail te sturen naar info@keukenspoelbakken.be of door te bellen naar +32 493 429 424. U vindt bij ons gegarandeerd de kraan naar uw wens. Of dit nu een Caressi of een Franke-keukenkraan is.

  GEGEVENS


  Bellen: (+32) 493429424
  Whatsapp: 04-93429424


  Bellen: (+32) 493429424
  Whatsapp: 04-93429424

  Telefonisch bereikbaar
  Maandag t/m vrijdag 9.00 – 20.00
  Zaterdag t/m zondag 10.00 – 17.00

  Info@keukenspoelbakken.be

  Vragen via mail
  binnen 2 uur beantwoord

  Adres: Penningweg 14D
  Etten-Leur