Snelle levering mogelijk
Laagste prijsgarantie
Gratis levering boven €80,-

Tussen onze collectie van topmerk Caressi vindt u onder andere kranen en wasbakken van rvs. Dankzij onze samenwerking met dit merk profiteert u bij Keukenspoelbakken.be van de laagste prijzen voor deze premium producten. Bekijk de uiteenlopende modellen, dan vindt u zeker een product dat perfect bij uw keuken past.

Benieuwd naar een spoelbak van Caressi?

Bekijk onze shop

Producten

Een kraan of spoelbak van Caressi gemaakt van rvs is stijlvol en praktisch

Caressi heeft verschillende producten in rvs ontworpen die u bij ons online kunt bestellen. De uitstekende rvs-spoelbakken staan bij iedere keuken. Dankzij het gladde oppervlak van roestvrijstaal blijft er nauwelijks vuil achter en is de bak eenvoudig schoon te maken. Afhankelijk van de ruimte die u in uw werkblad heeft, kunt u wellicht voor een dubbele spoelbak van Caressi kiezen. Als u dat niet nodig vindt of u er geen ruimte voor heeft, vindt u ook genoeg enkele spoelbakken van Caressi in deze collectie. Als een metaalkleurige wasbak niet uw stijl is, vindt u ook andere stijlvolle opties van rvs in ons aanbod van Caressi, zoals een koperkleurig ontwerp of een van donker gun metal. U heeft, naast wasbakken, ook de keuze uit rvs-keukenkranen van Caressi. Daarbij kiest u uit verschillende ontwerpen met diverse hendels. Om alle Caressi-spoelbakken en kranen uitvoerig te bekijken, kunt u een bezoek inplannen bij onze showroom in Etten-Leur.

Nog vragen?

  Naam (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Schaf online een roestvrijstalen ontwerp van Caressi aan

  Als u een nieuwe kraan of spoelbak wilt kopen, is onze collectie van Caressi zeker een kijkje waard. De modellen van Caressi gemaakt van rvs zijn niet alleen hygiënisch, maar ook gebruiksvriendelijk en stijlvol. Koop dus vandaag nog uw exemplaar of informeer naar de specificaties via ons contactformulier. Wilt u ons aanbod in Etten-Leur komen bekijken? Maak dan een afspraak via info@keukenspoelbakken.be of (+32) 493429424.

  GEGEVENS


  Bellen: (+32) 493429424
  Whatsapp: 04-93429424


  Bellen: (+32) 493429424
  Whatsapp: 04-93429424

  Telefonisch bereikbaar
  Maandag t/m vrijdag 9.00 – 20.00
  Zaterdag t/m zondag 10.00 – 17.00

  Info@keukenspoelbakken.be

  Vragen via mail
  binnen 2 uur beantwoord

  Adres: Penningweg 14D
  Etten-Leur