Snelle levering mogelijk
Laagste prijsgarantie
Gratis levering boven €80,-

Als u een granieten aanrechtblad heeft, is de Caressi spoelbak van graniet een goede toevoeging aan uw keuken. Deze spoelbakken hebben een luxe uitstraling en zijn bijzonder kwalitatief. Met een ruim aanbod aan verschillende materialen en afmetingen, vindt u bij Keukenspoelbakken.be uit Etten-Leur gegarandeerd een spoelbak die bij uw stijl past.

Benieuwd naar onze spoelbakken van Caressi?

Bekijk onze shop

Producten

Kies voor de kwaliteit van het merk Caressi met een spoelbak van graniet

Een nieuwe spoelbak kopen kan lastig zijn. Er zijn talloze vormen, maten, merken en materialen verkrijgbaar. Kiest u voor een spoelbak van Caressi? Dan zit u altijd goed. Deze spoelbakken hebben een mooie uitstraling, zoals de zwarte spoelbak van Caressi, en zijn ook nog eens erg gebruiksvriendelijk. De spoelbak van graniet van Caressi vergen weinig onderhoud en zijn hygiënisch dankzij het niet-poreuze materiaal. Heeft u een groot gezin of grotere keuken? Kies dan voor een dubbele spoelbak van Caressi. Als u wat minder ruimte heeft, of meer ruimte over wilt houden op uw werkblad, kiest u voor een enkele spoelbak van Caressi.

Nog vragen?

  Naam (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Plaats eenvoudig uw bestelling via de webshop

  Wilt u de spoelbak van graniet van het merk Caressi aanschaffen voor uw keuken? Bestel deze online en laat uw bestelling thuisbezorgen wanneer het u uitkomt. Mocht het product toch niet bevallen, kunt u deze eenvoudig retourneren. Heeft u vragen over ons assortiment? Neem dan contact met ons op. U bereikt ons door te bellen naar (+32) 493429424 of door een e-mail te sturen naar info@keukenspoelbakken.be.

  GEGEVENS


  Bellen: (+32) 493429424
  Whatsapp: 04-93429424


  Bellen: (+32) 493429424
  Whatsapp: 04-93429424

  Telefonisch bereikbaar
  Maandag t/m vrijdag 9.00 – 20.00
  Zaterdag t/m zondag 10.00 – 17.00

  Info@keukenspoelbakken.be

  Vragen via mail
  binnen 2 uur beantwoord

  Adres: Penningweg 14D
  Etten-Leur