Snelle levering mogelijk
Laagste prijsgarantie
Gratis levering boven €80,-

De Caressi spoelbak in het zwart maakt uw trendy keuken compleet. De zwarte kleur geeft een luxe uitstraling aan uw keuken en het weinig poreuze materiaal van de spoelbak zorgt voor optimale hygiëne. Zoekt u een nieuwe spoelbak? In ons assortiment bij Keukenspoelbakken.be uit Etten-Leur vindt u diverse spoelbakken van allerlei gerenommeerde merken.

Benieuwd naar onze spoelbakken van Caressi?

Bekijk onze shop

Producten

Kies van het merk Caressi voor een spoelbak in het zwart voor een luxe uitstraling

De spoelbak in het zwart van het merk Caressi is niet alleen een luxe toevoeging aan de mooie uitstraling van uw keuken, maar brengt ook allerlei praktische voordelen met zich mee. Zo is de spoelbak gemaakt van kras- en hittebestendig materiaal en is het stootvast. Zo gaat uw spoelbak jaren mee. Kies voor een dubbele spoelbak van Caressi als u wat meer ruimte wilt voor bijvoorbeeld de afwas. Heeft u niet veel plek op uw aanrecht? Ga dan voor een enkele spoelbak van Caressi.

Nog vragen?

  Naam (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Vind uw nieuwe gootsteen in ons assortiment

  De Caressi-spoelbakken zijn van hoogwaardige kwaliteit en staan mooi in iedere keuken. Kies voor een spoelbak van Caressi in het zwart, of kies voor onderhoudsvrij materiaal met een granieten spoelbak. Wilt u inspiratie opdoen voor het kopen van een spoelbak? Bekijk dan ons portfolio. Voor meer informatie of antwoord op uw vragen neemt u contact met ons op. Benader ons telefonisch via (+32) 493429424 of via info@keukenspoelbakken.be.

  GEGEVENS


  Bellen: (+32) 493429424
  Whatsapp: 04-93429424


  Bellen: (+32) 493429424
  Whatsapp: 04-93429424

  Telefonisch bereikbaar
  Maandag t/m vrijdag 9.00 – 20.00
  Zaterdag t/m zondag 10.00 – 17.00

  Info@keukenspoelbakken.be

  Vragen via mail
  binnen 2 uur beantwoord

  Adres: Penningweg 14D
  Etten-Leur