Snelle levering mogelijk
Laagste prijsgarantie
Gratis levering boven €80,-

Wilt u van het merk Caressi een nieuwe spoelbak kopen voor in uw keuken? Bij Keukenspoelbakken.be uit Etten-Leur vindt u diverse merken spoelbakken. Een spoelbak is vaak het middelpunt van uw keuken en mag dus gezien worden. Daarom vindt u bij ons wasbakken die niet alleen praktisch zijn, maar er ook mooi uitzien. Wij bieden u een lage prijs aan, dankzij onze samenwerking met diverse producenten.

Benieuwd naar onze spoelbakken van Caressi?

Bekijk onze shop

Producten

Bij ons koopt u van het merk Caressi een mooie spoelbak

Wilt u een nieuwe spoelbak kopen? Wij verkopen een divers assortiment met verschillende merken, waaronder een spoelbak van Caressi. Van dit merk zijn bij ons spoelbakken te verkrijgen in diverse uitvoeringen, zoals bijvoorbeeld:

Dankzij de verschillende varianten van de spoelbak, die verkrijgbaar zijn, vindt u altijd een spoelbak van Caressi die in uw keuken past. Bent u ook benieuwd naar andere wasbakken die wij verkopen? Neem ook eens een kijkje naar de Lorreine-spoelbak, die wij in ons assortiment hebben.

Nog vragen?

  Naam (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Vind bij ons uw nieuwe wasbak

  Wilt u graag spoelbak van Caressi kopen voor uw nieuwe keuken? Bekijk ons aanbod. Als u niet goed weet welke spoelbak het best in uw keuken past, helpen wij u graag bij het maken van een keuze. Bekijk het portfolio voor inspiratie en neem contact met ons op voor vrijblijvend advies. Benader ons via info@keukenspoelbakken.be of telefonisch via (+32) 493429424.

  GEGEVENS


  Bellen: (+32) 493429424
  Whatsapp: 04-93429424


  Bellen: (+32) 493429424
  Whatsapp: 04-93429424

  Telefonisch bereikbaar
  Maandag t/m vrijdag 9.00 – 20.00
  Zaterdag t/m zondag 10.00 – 17.00

  Info@keukenspoelbakken.be

  Vragen via mail
  binnen 2 uur beantwoord

  Adres: Penningweg 14D
  Etten-Leur