Snelle levering mogelijk
Laagste prijsgarantie
Gratis levering boven €80,-

Wilt u een dubbele keukenspoelbak in uw keuken? Deze spoelbakken zijn ideaal voor grote gezinssituaties of als u meer ruimte wilt in uw wasbak, om bijvoorbeeld de afwas te kunnen doen. Bij Keukenspoelbakken.be uit Etten-Leur vindt u allerlei soorten spoelbakken. Tussen de verschillende materialen en afmetingen vindt u gegarandeerd een spoelbak die bij uw keuken past.

Benieuwd naar een dubbele spoelbak?

Bekijk onze shop

Producten

Meer ruimte dankzij een dubbele keukenspoelbak

Het kopen van een spoelbak is niet de makkelijkste opgave, vanwege de ruime keuze. Er zijn diverse soorten, maten en materialen te verkrijgen. De voornaamste reden dat u zou kiezen voor een dubbele keukenspoelbak, is zodat u meer ruimte creëert voor bijvoorbeeld het doen van de afwas. Grotere pannen kunnen gemakkelijker afgewassen worden en de extra ruimte is handig als u een groot gezin heeft. Wilt u juist meer ruimte overhouden op uw aanrechtblad? Kies dan voor een enkele keukenspoelbak.

Nog vragen?

  Naam (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Koop bij ons uw nieuwe wasbak

  Wilt u een nieuwe spoelbak voor de keuken aanschaffen? In ons aanbod vindt u spoelbakken van diverse merken, zoals bijvoorbeeld de spoelbakken van Caressi. Bekijk het aanbod en neem een kijkje in ons portfolio voor inspiratie voor het plaatsen van een dubbele keukenspoelbak. Wilt u advies van onze specialisten bij het maken van een keuze? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch via (+32) 493429424 of via info@keukenspoelbakken.nl.

  GEGEVENS


  Bellen: (+32) 493429424
  Whatsapp: 04-93429424


  Bellen: (+32) 493429424
  Whatsapp: 04-93429424

  Telefonisch bereikbaar
  Maandag t/m vrijdag 9.00 – 20.00
  Zaterdag t/m zondag 10.00 – 17.00

  Info@keukenspoelbakken.be

  Vragen via mail
  binnen 2 uur beantwoord

  Adres: Penningweg 14D
  Etten-Leur