Snelle levering mogelijk
Laagste prijsgarantie
Gratis levering boven €80,-

U kiest voor een enkele spoelbak in uw keuken, als u weinig ruimte heeft of bijvoorbeeld al in bezit bent van een vaatwasser. Bent u op zoek naar een enkele keukenspoelbak? Bij Keukenspoelbakken.be uit Etten-Leur vindt u veel verschillende spoelbakken, in diverse afmetingen, materialen en vormen. Er is geen enkele twijfel over mogelijk, dat u bij ons een geschikte keukenspoelbak zult vinden.

Benieuwd naar een enkele spoelbak?

Bekijk onze shop

Producten

Creëer meer ruimte in uw keuken met een enkele spoelbak

Wilt u een nieuwe spoelbak voor de keuken aanschaffen? Bekijk ons ruime aanbod. Afhankelijk van de grootte van uw keuken en uw stijl, zijn er diverse soorten en maten te verkrijgen. Heeft u een kleine keuken, bent u al in bezit van een afwasmachine of wilt u gewoon meer ruimte in het werkblad overhouden? Dan kiest u voor een enkele spoelbak. Als u toch meer ruimte wilt om de afwas te kunnen doen, kunt u voor een dubbele spoelbak kiezen. In ons assortiment vindt u niet alleen diverse maten en soorten, maar ook gerenommeerde merken die hoge kwaliteit spoelbakken aanbieden, zoals de spoelbakken van Blanco.

Nog vragen?

  Naam (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Vind uw nieuwe gootsteen in onze webshop

  Een nieuwe spoelbak kopen, doet u niet iedere dag. Het is daarom belangrijk om de goede keuze te maken. Bekijk ons assortiment en vergelijk de diverse spoelbakken. Wilt u advies bij het maken van een keuze tussen een enkele keukenspoelbak of een dubbele? Neem dan contact met ons op. U bereikt ons door te bellen naar (+32) 493429424 of door een e-mail te sturen naar info@keukenspoelbakken.be. Voor inspiratie kunt u ook eens kijken naar ons portfolio.

  GEGEVENS


  Bellen: (+32) 493429424
  Whatsapp: 04-93429424


  Bellen: (+32) 493429424
  Whatsapp: 04-93429424

  Telefonisch bereikbaar
  Maandag t/m vrijdag 9.00 – 20.00
  Zaterdag t/m zondag 10.00 – 17.00

  Info@keukenspoelbakken.be

  Vragen via mail
  binnen 2 uur beantwoord

  Adres: Penningweg 14D
  Etten-Leur