Snelle levering mogelijk
Laagste prijsgarantie
Gratis levering boven €80,-

Een Franke onderbouw spoelbak is een praktische oplossing als u meer werkblad over wilt houden in uw keuken. Bij de Keukenspoelbakken.be uit Etten-Leur verkopen wij spoelbakken in allerlei soorten en maten. Van grote tot kleine spoelbakken, u vindt ze allemaal in onze webshop. Dankzij de verschillende stijlen vindt u gegarandeerd een spoelbak die bij de uitstraling van uw keuken past.

Benieuwd naar onze spoelbakken van Franke?

Bekijk onze shop

Producten

Het merk Franke heeft een onderbouw spoelbak waardoor u meer ruimte creëert

Er zijn diverse spoelbakken van Franke te vinden in onze webshop. Met een onderbouw spoelbak van Franke wordt er een uitsparing gemaakt in uw aanrechtblad, waaronder de wasbak wordt vastgelijmd. Zo creëert u een volkomen vlak werkgedeelte. Het is ook mogelijk om te kiezen voor een vlakbouw spoelbak, waarbij de wasbak in het werkblad gemonteerd wordt. Hierdoor loopt de wasbak naadloos in het aanrechtblad over. De spoelbakken van dit merk zijn in diverse materialen en vormen verkrijgbaar, waaronder:

Nog vragen?

  Naam (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Maak uw keuze uit ons grote aanbod

  Wilt u graag een nieuwe spoelbak kopen voor uw keuken, zoals een onderbouw spoelbak van Franke? In onze webshop vindt u gegarandeerd een spoelbak die bij uw stijl past. Kijk voor inspiratie en ideeën in ons portfolio en bestel de spoelbak van uw keuze eenvoudig via de webshop. Voor meer informatie neemt u contact met ons op door te bellen naar (+32) 493429424 of door een e-mail te sturen naar info@keukenspoelbakken.be.

  GEGEVENS


  Bellen: (+32) 493429424
  Whatsapp: 04-93429424


  Bellen: (+32) 493429424
  Whatsapp: 04-93429424

  Telefonisch bereikbaar
  Maandag t/m vrijdag 9.00 – 20.00
  Zaterdag t/m zondag 10.00 – 17.00

  Info@keukenspoelbakken.be

  Vragen via mail
  binnen 2 uur beantwoord

  Adres: Penningweg 14D
  Etten-Leur