Snelle levering mogelijk
Laagste prijsgarantie
Gratis levering boven €80,-

Wilt u van het merk Franke een nieuwe spoelbak kopen? In onze webshop Keukenspoelbakken.be vindt u spoelbakken in diverse soorten, maten en materialen. Hierbij heeft u ook de keuze uit verschillende inbouwmethoden. Wat voor soort spoelbak u ook zoekt, Franke heeft de perfecte spoelbak voor uw keuken.

Benieuwd naar onze spoelbakken van Franke?

Bekijk onze shop

Producten

Bij ons vindt u van het merk Franke een spoelbak voor iedere keukenstijl

Wilt u een nieuwe spoelbak kopen voor uw keuken? In onze webshop vindt u gegarandeerd een wasbak die bij uw keuken past, zoals een spoelbak van Franke. Er zijn veel verschillende soorten spoelbakken te verkrijgen van dit merk. Zo vindt u bij ons onder andere:

Bij ons kunt u er zeker van zijn dat u een spoelbak vindt, die bij u in de smaak valt en bij uw stijl past. Van moderne tot klassieke spoelbakken en van ruime tot kleine spoelbakken; u vindt in ons assortiment gegarandeerd de geschikte spoelbak voor uw keuken.

Nog vragen?

  Naam (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies

  Wilt u graag een spoelbak van Franke, of bent u benieuwd naar de andere merken die wij aanbieden, zoals de spoelbakken van Blanco? Bekijk het ruime aanbod van ons bedrijf uit Etten-Leur in de webshop. Heeft u een spoelbak besteld, waar u toch niet helemaal tevreden over bent? Dan kunt u deze eenvoudig retourneren. Voor vragen neemt u contact met ons op. Dit kan telefonisch via (+32) 493429424 of via e-mail info@keukenspoelbakken.be.

  GEGEVENS


  Bellen: (+32) 493429424
  Whatsapp: 04-93429424


  Bellen: (+32) 493429424
  Whatsapp: 04-93429424

  Telefonisch bereikbaar
  Maandag t/m vrijdag 9.00 – 20.00
  Zaterdag t/m zondag 10.00 – 17.00

  Info@keukenspoelbakken.be

  Vragen via mail
  binnen 2 uur beantwoord

  Adres: Penningweg 14D
  Etten-Leur