Snelle levering mogelijk
Laagste prijsgarantie
Gratis levering boven €80,-

Met een gootsteen in het goud creëert u een luxueuze stijl in uw keuken. Het glimmende oppervlak is stijlvol en toch eenvoudig om schoon te houden, zonder dat het zijn kleur verliest. Bekijk de verschillende prachtige opties online via Keukenspoelbakken.be en bestel snel het beste model om uw keuken een chic uiterlijk te geven.

Benieuwd naar een gootsteen van goud?

Bekijk onze shop

Producten

Met een gootsteen in het goud krijgt uw keuken een chique sfeer

Met de gouden spoelbakken van Lorreine haalt u zowel stijl als comfort in huis. Bij het kopen van een spoelbak kijkt u immers niet alleen naar gebruiksgemak, want het ontwerp doet er natuurlijk ook toe. De roestvrijstalen wasbak staat prachtig in een luxe keuken én vergt weinig poetswerk. Is een volledige gootsteen in het goud u te opvallend? Kies dan voor een elegante spoelbak van Lorreine met gouden details, zoals een gouden korfplug. Bij sommige goudkleurige gootstenen profiteert u van extra snelle verzending. Dan ontvangt u de wasbak de volgende werkdag al! Als u ons aanbod liever in het echt wilt zien, nodigen we u graag uit om een bezoek te plannen aan onze showroom in Etten-Leur.

Nog vragen?

  Naam (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Koop online een chique gootsteen

  Geef uw keuken wat karakter met een originele gootsteen in het goud. Het roestvrijstalen oppervlak is zeer onderhoudsvriendelijk. Plaats online direct uw bestelling. Heeft u vragen? Stel ze dan gerust via ons contactformulier. Als u een bezoek aan onze showroom in Etten-Leur wilt plannen, stuurt u een e-mail naar info@keukenspoelbakken.be of belt u naar (+32) 493429424.

  GEGEVENS


  Bellen: (+32) 493429424
  Whatsapp: 04-93429424


  Bellen: (+32) 493429424
  Whatsapp: 04-93429424

  Telefonisch bereikbaar
  Maandag t/m vrijdag 9.00 – 20.00
  Zaterdag t/m zondag 10.00 – 17.00

  Info@keukenspoelbakken.be

  Vragen via mail
  binnen 2 uur beantwoord

  Adres: Penningweg 14D
  Etten-Leur