Snelle levering mogelijk
Laagste prijsgarantie
Gratis levering boven €80,-

Het merk Grohe biedt een spoelbak van hoogwaardige kwaliteit graniet, die u bij Keukenspoelbakken.be uit Etten-Leur in het assortiment vindt. Deze spoelbak is breukbestendig en verkrijgbaar in diverse kleuren. Wij verkopen allerlei soorten, maten en merken spoelbakken. Bij ons vindt u gegarandeerd een spoelbak die bij uw smaak en de stijl van uw keuken past.

Benieuwd naar een Grohe spoelbak?

Bekijk onze shop

Producten

Koop van Grohe een spoelbak van zeer hoge kwaliteit graniet

Wilt u een nieuwe spoelbak kopen en bent u op zoek naar de perfecte balans tussen design en functionaliteit? Dan is een spoelbak van graniet van het merk Grohe zeker een aanrader. De granieten spoelbak kan tegen extreme hitte en is daarnaast ook nog eens breukbestendig. De spoelbakken van dit materiaal zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Kies bijvoorbeeld voor een luxe uitstraling met een zwarte Grohe-spoelbak in uw keuken, of kies voor een luxe spoelbak van Caressi.

Nog vragen?

  Naam (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Vind de perfecte gootsteen in ons assortiment

  Een nieuwe spoelbak aanschaffen voor de keuken, doet u niet dagelijks. Maak daarom een weloverwogen keuze en doe inspiratie op uit ons portfolio. De spoelbak van graniet van Grohe is een uitstekende keuze als u voor duurzaam en functioneel wilt kiezen. Wilt u advies? Neem dan contact met ons op. U bereikt ons telefonisch via (+32) 493429424 of via info@keukenspoelbakken.be.

  GEGEVENS


  Bellen: (+32) 493429424
  Whatsapp: 04-93429424


  Bellen: (+32) 493429424
  Whatsapp: 04-93429424

  Telefonisch bereikbaar
  Maandag t/m vrijdag 9.00 – 20.00
  Zaterdag t/m zondag 10.00 – 17.00

  Info@keukenspoelbakken.be

  Vragen via mail
  binnen 2 uur beantwoord

  Adres: Penningweg 14D
  Etten-Leur