Snelle levering mogelijk
Laagste prijsgarantie
Gratis levering boven €80,-

Met Grohe creëert u een luxe uitstraling in uw keuken, dankzij de spoelbak in de kleur zwart. De zwarte spoelbak zien we steeds vaker terug in keukens en is een echte blikvanger. Bent u op zoek naar een nieuwe spoelbak? Bij Keukenspoelbakken.be uit Etten-Leur vindt u gegarandeerd een nieuwe gootsteen die bij uw smaak en stijl past.

Benieuwd naar een Grohe spoelbak?

Bekijk onze shop

Producten

Koop van Grohe een luxueuze spoelbak in het zwart

De luxe spoelbak in de kleur zwart van Grohe is een mooie toevoeging aan iedere hippe keuken. Voor extra onderhoudsgemak en gebruiksvriendelijkheid, kiest u voor een granieten spoelbak van Grohe. Deze spoelbak in het zwart is extra mooi en is gemakkelijk schoon te houden, door het fijne materiaal. Wilt u een nieuwe spoelbak kopen? Dan is dit een uitstekende keuze als u voor een luxueus design en functionaliteit wilt gaan. Voor inspiratie voor uw keuken, neemt u een kijkje in ons portfolio.

Nog vragen?

  Naam (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Bestel uw nieuwe gootsteen in onze webshop

  Past de luxe spoelbak in het zwart van Grohe in uw keuken? Bestel deze dan eenvoudig in onze webshop en u ontvangt de nieuwe gootsteen zo snel mogelijk bij u thuis. Weet u nog niet zeker welke spoelbak in uw keuken past? Wij hebben diverse gerenommeerde merken in het assortiment, zoals de luxueuze spoelbakken van Lorreine. Neem contact met ons op als u advies wilt. Bel naar (+32) 493429424 of stuur een e-mail naar info@keukenspoelbakken.be.

  GEGEVENS


  Bellen: (+32) 493429424
  Whatsapp: 04-93429424


  Bellen: (+32) 493429424
  Whatsapp: 04-93429424

  Telefonisch bereikbaar
  Maandag t/m vrijdag 9.00 – 20.00
  Zaterdag t/m zondag 10.00 – 17.00

  Info@keukenspoelbakken.be

  Vragen via mail
  binnen 2 uur beantwoord

  Adres: Penningweg 14D
  Etten-Leur