Snelle levering mogelijk
Laagste prijsgarantie
Gratis levering boven €80,-

Als u op zoek bent naar een nieuwe spoelbak en gebruiksgemak belangrijk vindt, kiest u voor een inbouw spoelbak. Deze spoelbakken worden in het werkblad gemonteerd, waardoor u geen rand meer heeft aan de spoelbak waar vuil tussen kan komen. Keukenspoelbakken.be uit Etten-Leur biedt verschillende soorten en maten spoelbakken, waardoor u gegarandeerd een passende spoelbak voor uw keuken vindt.

Benieuwd naar een inbouw spoelbak?

Bekijk onze shop

Producten

Een inbouw spoelbak zorgt voor meer gebruiksgemak

In onze webshop kunt u diverse spoelbakken kopen. Er zijn verschillende merken, materialen en afmetingen verkrijgbaar. Eén ding waar u rekening mee moet houden bij het uitkiezen van een spoelbak, is de manier van montage. Een inbouw spoelbak wordt in het werkblad gemonteerd en vormt daardoor een geheel met het aanrechtblad. Het werkblad is zo eenvoudig te reinigen. Kies voor een granieten spoelbak voor nog meer hygiëne, want dit materiaal is makkelijk schoon te houden.

Nog vragen?

  Naam (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Koop uw nieuwe gootsteen bij ons

  Als u graag een inbouw spoelbak wilt kopen voor uw nieuwe keuken, neem dan eens een kijkje naar ons uitgebreide aanbod. Bij ons vindt u spoelbakken van diverse hoogwaardige merken, zoals bijvoorbeeld de spoelbakken van Lorreine. Heeft u inspiratie nodig bij het maken van een keuze? Kijk dan eens naar ons portfolio. Voor meer informatie en vrijblijvend advies neemt u contact met ons op. U bereikt ons door te bellen naar (+32) 493429424 of een e-mail te sturen naar info@keukenspoelbakken.be.

  GEGEVENS


  Bellen: (+32) 493429424
  Whatsapp: 04-93429424


  Bellen: (+32) 493429424
  Whatsapp: 04-93429424

  Telefonisch bereikbaar
  Maandag t/m vrijdag 9.00 – 20.00
  Zaterdag t/m zondag 10.00 – 17.00

  Info@keukenspoelbakken.be

  Vragen via mail
  binnen 2 uur beantwoord

  Adres: Penningweg 14D
  Etten-Leur