Snelle levering mogelijk
Laagste prijsgarantie
Gratis levering boven €80,-

U ziet ze niet vaak, maar ze bestaan wel: een keukenkraan in het brons. Dit soort keukenkranen geven een authentiek uiterlijk aan uw keuken. Ook staan ze prachtig in combinatie met andere bronzen details. Keukenspoelbakken.be uit Etten-Leur is voorzien van een divers aanbod aan merken die een bronzen keukenkraan aanbieden.

Benieuwd naar een keukenkraan in de kleur brons?

Bekijk onze shop

Producten

Uw keukenkraan in het brons voor een voordelige prijs

Bent u op zoek naar een authentiek keukenkraan in het brons? Wij hebben wat u zoekt voor uw keuken. Onze verschillende keukenkranen kunnen stuk voor stuk een koninklijk uiterlijk geven aan uw keuken, en dat nog eens voor een voordelige prijs. Voor ons is het van belang dat u kunt genieten van kwaliteit, zonder daar te veel voor te betalen. Ongemerkt gebruikt u uw keukenkraan in het prachtig brons vaker dan u denkt. Even de handen wassen of een glas water pakken is sneller gebeurd dan u denkt. In ons assortiment vindt u onder andere keukenkranen van Franke met een uniek en vintage uiterlijk. Naast een keukenkraan in het brons hebben wij ook andere populaire kleuren, zoals keukenkranen in het goud. Zo hebben wij voor elk wat wils.

Nog vragen?

  Naam (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Krijg complimenten voor uw authentieke keuken

  Vind bij ons de keukenkraan in het brons die perfect past bij de rest van uw keuken. In een groot assortiment aan diverse keukenkranen springen deze er oprecht uit! Wilt u na het zien van deze mooi kranen toch een andere kraan retourneren? Dit is geen probleem, wij helpen u graag. Neem contact met ons op door te bellen naar +32 493 429 424 of door een e-mail te sturen naar info@keukenspoelbakken.be.

  GEGEVENS


  Bellen: (+32) 493429424
  Whatsapp: 04-93429424


  Bellen: (+32) 493429424
  Whatsapp: 04-93429424

  Telefonisch bereikbaar
  Maandag t/m vrijdag 9.00 – 20.00
  Zaterdag t/m zondag 10.00 – 17.00

  Info@keukenspoelbakken.be

  Vragen via mail
  binnen 2 uur beantwoord

  Adres: Penningweg 14D
  Etten-Leur