Snelle levering mogelijk
Laagste prijsgarantie
Gratis levering boven €80,-

Als u niet veel ruimte heeft, is een kleine spoelbak in uw keuken een ideale oplossing. Bent u op zoek naar een nieuwe gootsteen? Bij Keukenspoelbakken.be uit Etten-Leur vindt u ongetwijfeld een spoelbak die bij de stijl van uw keuken past. Wij verkopen diverse gerenommeerde merken en verschillende maten en vormen spoelbakken.

Benieuwd naar een klein spoelbak?

Bekijk onze shop

Producten

Een kleine spoelbak is ideaal als u ruimte wilt besparen in uw keuken

Heeft u niet veel ruimte in de keuken en wilt u genoeg plek overhouden op uw aanrechtblad? Dan is een kleine spoelbak uitermate geschikt voor uw keuken. U kunt ook voor een kleine spoelbak kiezen als u bijvoorbeeld al in bezit bent van een vaatwasser. Met een enkele spoelbak houdt u genoeg ruimte over op het werkblad. Wilt u nog meer plek creëren op het aanrechtblad? Kies dan voor een inbouw spoelbak. In ons assortiment vindt u diverse merken die hoge kwaliteit spoelbakken aanbieden voor ieder soort keuken, zoals de Franke-spoelbakken.

Nog vragen?

  Naam (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Bestel de beste gootstenen eenvoudig online

  Wilt u een kleine spoelbak voor uw keuken bestellen en deze zo snel mogelijk in huis hebben? Bij Keukenspoelbakken.be kunt u spoelbakken kopen die direct uit voorraad geleverd kunnen worden. Bekijk ons uitgebreide assortiment en plaats uw bestelling. Als u inspiratie op wilt doen, neem dan eens een kijkje in ons portfolio. Neem contact met ons op als u advies wilt bij het maken van uw keuze. U bereikt ons telefonisch via (+32) 493429424 of via info@keukenspoelbakken.be.

  GEGEVENS


  Bellen: (+32) 493429424
  Whatsapp: 04-93429424


  Bellen: (+32) 493429424
  Whatsapp: 04-93429424

  Telefonisch bereikbaar
  Maandag t/m vrijdag 9.00 – 20.00
  Zaterdag t/m zondag 10.00 – 17.00

  Info@keukenspoelbakken.be

  Vragen via mail
  binnen 2 uur beantwoord

  Adres: Penningweg 14D
  Etten-Leur