Snelle levering mogelijk
Laagste prijsgarantie
Gratis levering boven €80,-

Bij Keukenspoelbakken.be vindt u van Lorreine kranen en wasbakken in het goud. Daarmee creëert u een luxe sfeer in de keuken. U profiteert in onze webshop van de voordeligste tarieven voor premium producten. Koop de producten los of ga voor een combipakket met een wasbak én een kraan.

Benieuwd naar een spoelbak van Lorreine?

Bekijk onze shop

Producten

Een wasbak met kraan van Lorreine in het goud

In ons aanbod van Lorreine kiest u uit diverse kranen en wasbakken in het goud. U kunt zowel goudkleurige gootstenen kopen als ontwerpen met enkele gouden details. Met een gouden keukenkraan erbij maakt u uw keuken helemaal af. Zowel de goudkleurige kranen als de gouden spoelbakken van Lorreine zijn gemaakt van roestvrijstaal. Daardoor houdt u ze eenvoudig schoon en verkleuren ze niet. Sommige van de inbouw-wasbakken van Lorreine met goud zijn geschikt voor opbouw, anderen voor onderbouw en enkelen voor vlakbouw. Om onze volledige collectie te bekijken, kunt u een bezoek plannen bij onze vestiging in Etten-Leur.

Nog vragen?

  Naam (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Bestel online en profiteer van snelle levering

  Als u van Lorreine een wasbak of kraan in het goud koopt, profiteert u in sommige gevallen van extra snelle verzending. Dan wordt uw pakket de volgende werkdag al bij u thuisbezorgd. Twijfel daarom niet langer en koop een spoelbak. Wilt u meer informatie? Maak dan gebruik van ons contactformulier. U kunt ook een bezoek inplannen bij onze vestiging in Etten-Leur via info@keukenspoelbakken.be of (+32) 493429424.

  GEGEVENS


  Bellen: (+32) 493429424
  Whatsapp: 04-93429424


  Bellen: (+32) 493429424
  Whatsapp: 04-93429424

  Telefonisch bereikbaar
  Maandag t/m vrijdag 9.00 – 20.00
  Zaterdag t/m zondag 10.00 – 17.00

  Info@keukenspoelbakken.be

  Vragen via mail
  binnen 2 uur beantwoord

  Adres: Penningweg 14D
  Etten-Leur