Snelle levering mogelijk
Laagste prijsgarantie
Gratis levering boven €80,-

Wij verkopen van Lorreine kranen en wasbakken in gun metal. Dat geeft uw keuken een modern uiterlijk. Ze zien er niet alleen fantastisch uit, maar ze zijn ook zeer praktisch en gebruiksvriendelijk. Bij Keukenspoelbakken.be kiest u uit verschillende uitvoeringen voor de voordeligste tarieven. U kunt op afspraak de collectie bekijken bij onze vestiging in Etten-Leur.

Benieuwd naar een spoelbak van Lorreine?

Bekijk onze shop

Producten

Een wasbak en een kraan van Lorreine in gun metal

In onze collectie van Lorreine kiest u uit verschillende kranen en gootstenen in gun metal. U heeft hierbij de keuze uit Lorreine-spoelbakken met een volledige gun metal afwerking of keramische ontwerpen met een korfplug in gun metal. Ook bij de keukenkranen vindt u variatie in ontwerp. U kunt een kraan met een gootsteen als set bestellen, maar u kunt de producten uiteraard ook los kopen. Bij enkele ontwerpen die u direct uit onze voorraad bestelt, profiteert u van snelle levering. Dit betekent dat uw pakketje de eerstvolgende werkdag al wordt bezorgd.

Nog vragen?

  Naam (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Koop online uw wasbak en kraan

  In onze webshop kunt u een kraan en spoelbak bestellen van Lorreine in gun metal voor de scherpste prijs. Kies uit de verschillende ontwerpen en bestel direct. U profiteert bij besteding van €80,- zelfs van gratis verzending. Vragen stelt u via ons contactformulier. Wilt u langskomen bij onze showroom in Etten-Leur? Maak dan een afspraak door te bellen naar (+32) 493429424 of door een e-mail te sturen naar info@keukenspoelbakken.be.

  GEGEVENS


  Bellen: (+32) 493429424
  Whatsapp: 04-93429424


  Bellen: (+32) 493429424
  Whatsapp: 04-93429424

  Telefonisch bereikbaar
  Maandag t/m vrijdag 9.00 – 20.00
  Zaterdag t/m zondag 10.00 – 17.00

  Info@keukenspoelbakken.be

  Vragen via mail
  binnen 2 uur beantwoord

  Adres: Penningweg 14D
  Etten-Leur