Snelle levering mogelijk
Laagste prijsgarantie
Gratis levering boven €80,-

Bent u op zoek naar een prachtige Quooker in de kleur goud? Dan hebben wij wat u zoekt. In ons assortiment vindt u diverse varianten aan Quooker-kranen in het goud. Hierdoor kunt u de variant kiezen die het beste past in uw keuken. Maak uw keuken af met een echte eyecatcher in de vorm van een keukenkraan.

Benieuwd naar een keukenkraan van Quooker?

Bekijk onze shop

Producten

Uw favoriete Quooker in het goud

Bent u een groot fan van de Quooker-keukenkranen? Keukenspoelbakken.be uit Etten-Leur ook! Speciaal daarom hebben wij een uitgebreid aanbod aan diverse varianten Quooker keukenkranen en zijn wij vooral dol op die in het goud. Een gouden keukenkraan heeft een luxe uitstraling in uw keuken en staat bijvoorbeeld heel mooi met een witmarmeren keukenblad. Bent u nieuwsgierig hoe een gouden Quooker in uw keuken staat? Wij hebben al een kleine impressie voor u gemaakt door middel van ons portfolio. Daarin kunt u de verschillende kleuren en typen kranen zien in een keuken. Hopelijk maken wij op deze manier de keuze voor een nieuwe keukenkraan gemakkelijker. Houd rekening bij het aanschaffen van een Quooker dat er een speciale boiler wordt meegeleverd voor de kokendwaterfunctie.

Nog vragen?

  Naam (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Kies voor een echte eyecatcher

  Gaat u voor een Quooker in het goud? Dan kiest u voor een echte eyecatcher. Laat uw keuken stralen door een Quooker Square en geniet van uw multifunctionele keukenkraan. Ook voor standaard keukenkranen kunt u bij ons terecht. Bekijk ons aanbod en bestel de kraan die aan uw wensen voldoet. Neem bij vragen contact met ons op door te bellen naar +32 493 429 424 of door een e-mail te sturen naar info@keukenspoelbakken.be.

  GEGEVENS


  Bellen: (+32) 493429424
  Whatsapp: 04-93429424


  Bellen: (+32) 493429424
  Whatsapp: 04-93429424

  Telefonisch bereikbaar
  Maandag t/m vrijdag 9.00 – 20.00
  Zaterdag t/m zondag 10.00 – 17.00

  Info@keukenspoelbakken.be

  Vragen via mail
  binnen 2 uur beantwoord

  Adres: Penningweg 14D
  Etten-Leur