Snelle levering mogelijk
Laagste prijsgarantie
Gratis levering boven €80,-

Heeft uw keuken een industriële stijl en wilt u deze afmaken met een Quooker in de kleur zwart? Dan bent u bij Keukenspoelbakken.be uit Etten- Leur op het juiste adres. Wij hebben een breed aanbod aan diverse Quookers in de kleur zwart, waarmee u heel eenvoudig uw keuken compleet kunt maken.

Benieuwd naar een keukenkraan van Quooker?

Bekijk onze shop

Producten

Uw industriële keuken in stijl afmaken met een Quooker in het zwart

Maak van uw Quooker in de kleur zwart een echte eyecatcher. U kent het wel: een eikenhouten keukenmeubel met zwarte details. Een typisch beeld voor een industriële stijl. Ook wij merken dat deze stijl erg populair is. Met een zwarte Quooker kunt u heel eenvoudig profiteren van gemak en stijl. In ons assortiment aan keukenkranen vindt u verschillende Quookers. Zo hebben wij voor iedereen een kokendwaterkraan naar wens. Bij het aanschaffen van een Quooker is het van belang dat u rekening houdt met de speciale boiler die deze kranen nodig hebben om kokend water te geven. Wilt u alles uit de kast halen? Bekijk dan eens de Quooker Flex. Dat is een 3-in-1 kraan met uitneembare handdouche, zodat u de volledige spoelbak kunt afspoelen. Of gaat u toch liever voor een Quooker Square met een mooie rechte uitloop? De keuze is volledig aan u!

Nog vragen?

  Naam (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Maak de stijl van uw keuken af

  Mist uw keuken in industriële stijl nog een Quooker-kraan in het zwart? Wij hebben wat u zoekt! Naast andere matzwarte keukenkranen hebben wij diverse Quookers. Hierdoor kunt u altijd een keukenkraan kiezen die optimaal aansluit bij uw stijl. Heeft u per ongeluk niet de juiste keukenkraan gekocht? U kunt deze eenvoudig naar ons retourneren. Dit kunt u doen door contact met ons op te nemen. Stuur een e-mail voor meer informatie naar info@keukenspoelbakken.be of bel naar +32 493 429 424.

  GEGEVENS


  Bellen: (+32) 493429424
  Whatsapp: 04-93429424


  Bellen: (+32) 493429424
  Whatsapp: 04-93429424

  Telefonisch bereikbaar
  Maandag t/m vrijdag 9.00 – 20.00
  Zaterdag t/m zondag 10.00 – 17.00

  Info@keukenspoelbakken.be

  Vragen via mail
  binnen 2 uur beantwoord

  Adres: Penningweg 14D
  Etten-Leur