Snelle levering mogelijk
Laagste prijsgarantie
Gratis levering boven €80,-

Kiest u voor een ronde spoelbak, of toch voor een vierkante? Er zijn veel verschillende soorten spoelbakken te verkrijgen en het is slim om er even bij stil te staan welke gootsteen het best bij uw keuken past. Bij Keukenspoelbakken.be uit Etten-Leur vindt u een groot aanbod aan spoelbakken, met verschillende maten, soorten en merken.

Benieuwd naar een ronde spoelbak?

Bekijk onze shop

Producten

Een ronde spoelbak is gemakkelijk schoon te houden

U kunt natuurlijk kiezen voor een standaard vierkante spoelbak, maar heeft u weleens nagedacht over het plaatsen van een ronde spoelbak in uw keuken? Deze vorm spoelbak is, net zoals een kleine spoelbak, handig als u niet veel ruimte nodig heeft in uw keuken. Daarnaast is de ronde spoelbak ook gemakkelijk schoon te houden, doordat er geen hoeken zijn waar vuil in kan blijven zitten. Kies bijvoorbeeld voor een ronde spoelbak van Franke. De hoge kwaliteit van het materiaal van de Franke-spoelbakken zorgt ervoor dat ze lang meegaan.

Nog vragen?

  Naam (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Vind uw nieuwe gootsteen in onze webshop

  Wilt u een spoelbak kopen en daarbij uit kunnen gaan van een laagste prijsgarantie? Bij Keukenspoelbakken.be bieden we producten tegen de meest interessante prijzen. Bekijk ons portfolio voor inspiratie en bestel uw nieuwe gootsteen eenvoudig in de webshop. Voor meer informatie neemt u contact met ons op via info@keukenspoelbakken.be of via (+32) 493429424.

  GEGEVENS


  Bellen: (+32) 493429424
  Whatsapp: 04-93429424


  Bellen: (+32) 493429424
  Whatsapp: 04-93429424

  Telefonisch bereikbaar
  Maandag t/m vrijdag 9.00 – 20.00
  Zaterdag t/m zondag 10.00 – 17.00

  Info@keukenspoelbakken.be

  Vragen via mail
  binnen 2 uur beantwoord

  Adres: Penningweg 14D
  Etten-Leur