Snelle levering mogelijk
Laagste prijsgarantie
Gratis levering boven €80,-

Wilt u een nieuwe spoelbak voor in uw keuken aanschaffen? De spoelbak is onmisbaar in iedere keuken. Bij Keukenspoelbakken.be uit Etten-Leur vindt u gootstenen in allerlei vormen, maten en materialen. Wij bieden spoelbakken van gerenommeerde merken van hoge kwaliteit. Bij ons vindt u gegarandeerd een geschikte spoelbak voor uw keuken.

Benieuwd naar een spoelbak?

Bekijk onze shop

Producten

Bij ons kunt u de nieuwe spoelbak voor uw keuken online aanschaffen

Bij het kopen van een nieuwe spoelbak, is het slim om een weloverwogen keuze te maken. Welke spoelbak u wilt aanschaffen, hangt af van de grootte van uw keuken en hoeveel ruimte u nodig heeft in een gootsteen. Er zijn veel verschillende varianten verkrijgbaar. In ons assortiment vindt u onder andere:

In onze webshop vindt u allerlei goede merken die enkel spoelbakken van topkwaliteit aanbieden. Bekijk bijvoorbeeld eens de spoelbakken van Blanco. De gootstenen zijn verkrijgbaar in verschillende materialen en afmetingen, waardoor u ongetwijfeld een wasbak vindt die bij uw stijl past.

Nog vragen?

  Naam (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Vind bij ons uw nieuwe wasbak

  Wilt u een nieuwe spoelbak aanschaffen voor uw keuken, maar weet u niet welke soort het best in uw interieur past? Neem eens een kijkje in ons portfolio. Of wilt u liever advies van een van onze specialisten? Neem in dat geval contact met ons op. U bereikt ons telefonisch via (+32) 493429424 of via info@keukenspoelbakken.be.

  GEGEVENS


  Bellen: (+32) 493429424
  Whatsapp: 04-93429424


  Bellen: (+32) 493429424
  Whatsapp: 04-93429424

  Telefonisch bereikbaar
  Maandag t/m vrijdag 9.00 – 20.00
  Zaterdag t/m zondag 10.00 – 17.00

  Info@keukenspoelbakken.be

  Vragen via mail
  binnen 2 uur beantwoord

  Adres: Penningweg 14D
  Etten-Leur