Snelle levering mogelijk
Laagste prijsgarantie
Gratis levering boven €80,-

De vlakbouw spoelbak van Franke is een praktische en hygiënische oplossing in de keuken. Deze spoelbak wordt namelijk in het werkblad gemonteerd, waardoor er geen uitstekende rand overblijft. Zoekt u een nieuwe spoelbak? Bij Keukenspoelbakken.be uit Etten-Leur vindt u gegarandeerd een gootsteen die bij uw stijl past.

Benieuwd naar onze spoelbakken van Franke?

Bekijk onze shop

Producten

De vlakbouw spoelbak van Franke zorgt voor meer hygiëne

Een Franke-spoelbak is een mooie toevoeging aan uw keuken. In ons assortiment kunt u diverse spoelbakken kopen. Van grote tot kleine spoelbakken en van vierkante tot ronde spoelbakken van Franke, u vindt ze in ons aanbod. De manier waarop uw spoelbak in uw keuken geplaatst wordt, kan gevolgen hebben voor de gebruiksvriendelijkheid en het onderhoud. Een vlakbouw spoelbak van Franke vormt één geheel met het werkblad, waardoor het er strak uitziet en de keuken gemakkelijk schoon te houden is. Een onderbouw spoelbak wordt onder het aanrechtblad gelijmd, waardoor meer ruimte overblijft in het werkblad. De keuze tussen beide opties is afhankelijk van de ruimte in uw keuken en het gebruiksgemak waar u naar zoekt.

Nog vragen?

  Naam (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Bestel uw nieuwe gootsteen online

  Wilt u een vlakbouw spoelbak van Franke in uw keuken laten plaatsen? Plaats eenvoudig uw bestelling online, dan heeft u uw nieuwe wasbak zo spoedig mogelijk in huis. Mocht de spoelbak toch niet helemaal zijn wat u wenst, kunt u deze eenvoudig retourneren. Voor meer informatie neemt u contact met ons op door te bellen naar (+32) 493429424 of door een e-mail te sturen naar info@keukenspoelbakken.be.

  GEGEVENS


  Bellen: (+32) 493429424
  Whatsapp: 04-93429424


  Bellen: (+32) 493429424
  Whatsapp: 04-93429424

  Telefonisch bereikbaar
  Maandag t/m vrijdag 9.00 – 20.00
  Zaterdag t/m zondag 10.00 – 17.00

  Info@keukenspoelbakken.be

  Vragen via mail
  binnen 2 uur beantwoord

  Adres: Penningweg 14D
  Etten-Leur