Spoelbakken

Waarom Een Keramiek Spoelbak Van Blanco Een Goede Keus Is

Waarom kiezen voor een Blanco Keramische Spoelbak?

Keramiek van BLANCO: Een enorm mooie combinatie van design en natuur.

De Blanco keramiek spoelbakken zijn enorm gaaf voor in uw keuken en creëren een warme en huiselijke sfeer bij u thuis. Maar waarom kiezen we voor Blanco Keramische spoelbakken? Het materiaal keramiek is eenvoudig te combineren in de keuken, dit materiaal wordt gebruikt bij zowel klassieke keukens als nieuwe design keukens. Wegens de uitgebreide collectie keramiek spoelbakken van blanco zit er altijd een model en kleur tussen die aan de wensen van de klant voldoen.

Door jarenlange ervaring en hedendaagse productie in combinatie met hoogwaardige techniek zorgt blanco ervoor dat hun keramiek spoelbakken van uitermate hoge kwaliteit zijn. Tijdens het productieproces van de spoelbakken wordt er nauwlettend aandacht besteed aan design, kwaliteit, levensduur en precisie om ervoor te zorgen dat uw aankoop zo lang mogelijk mee gaat!

Maar keramiek, wat is het nou precies en waarom is het zo populaire in de keukenbranche? Wat zijn de voordelen en waarom zou een keramische spoelbak goed uw wensen kunnen vervullen?

Uitermate onderhoudsvriendelijk

Het oppervlak van een keramische spoelbak van blanco is glad, hierdoor is het makkelijk te reinigen en hoef u zicht hiervoor niet erg in te spannen.

Krasvrij

Het oppervalk van een spoelbak is robuust, hierdoor zullen er geen gebruikers sporen worden achtergelaten en blijft u spoelbak ten alle tijden in goede staat. Let er alleen wel op dat bij het gebruik van keramische messen er wel gebruik sporen op kunnen komen wegens de reactie van deze materialen met elkaar.

Puraplus Beschermlaag

Blanco heeft door de jaren heen enorm veel aandacht besteed aan een formule tegen vuil wat zich kan hechten in uw spoelbak. Hieruit is een speciale Puraplus laag gekomen, de spoelbakken zijn hiervan voorzien, vuil kan zich op deze manier niet hechten aan het des betreffende oppervlak. Ook heeft Blanco een product ontwikkeld om deze speciale spoelbakken te onderhouden Blanco Puraplus ceracare 

Kleur bescherming

Wat een enorm voordeel is van het materiaal keramiek is dat de kleur nooit zou kunnen veranderen. Zelfs niet als het direct in contact komt met langdurig zonlicht. Ze zullen hun hoogwaardige glans vast blijven houden gedurende vele jaren dat er gebruikt gemaakt wordt van de spoelbak

Koud & hittebestendig

De spoelbakken worden tijdens de productie verhard met maar liefst 1200*. Hierdoor zijn ze ook bestendig tegen warmte tot maar liefst 280 graden.

Schokbestendig

Keramiek van blanco is enorm sterk en dicht materiaal. Hierdoor zullen er geen problemen ontstaan betreft schokbestendigheid bij gebruikelijke taken met het huishouden.

Zuurbestendig

Het laatste wat u natuurlijk wilt is dat er zuur vlekken in uw spoelbak komen te staan. Het materiaal van blanco is hier uitermate bestand tegen. Of het nu citroen, rode wijn of azijn is er zullen geen sporen of beschadigingen in uw spoelbak achtergelaten worden.

Kleuren keramiek spoelbakken

Blanco zorgt natuurlijk voor een enorm uitgebreid assortiment van kleuren. Dit om er zeker van te zijn dat er altijd een spoelbak tussen zit die aansluit op uw wensen en een mooi geheel vormt in combinatie met uw keuken. Het volledige assortiment Blanco Keramiek spoelbakken vind u hier ->

De kleuren die blanco in het assortiment keramiek spoelbakken heeft:

  • Zwart
  • Basalt
  • Wit
  • Magnolia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *