Snelle levering mogelijk
Laagste prijsgarantie
Gratis levering boven €80,-

Wilt u een witte spoelbak in uw keuken? Deze spoelbakken zijn uitermate geschikt als u een klassieke uitstraling wilt in uw keuken. Bij Keukenspoelbakken.be uit Etten-Leur vindt u allerlei vormen en maten spoelbakken, waardoor u gegarandeerd iets vindt wat bij u past. U bestelt uw nieuwe gootsteen eenvoudig in de webshop.

Benieuwd naar een witte spoelbak?

Bekijk onze shop

Producten

Ga voor een klassieke uitstraling met een witte spoelbak in de keuken

Een witte spoelbak geeft een authentieke en tijdloze toevoeging aan uw keuken. Bent u geïnteresseerd in het kopen van een spoelbak? Bij ons vindt u allerlei ontwerpen. Een witte spoelbak van keramiek is onderhoudsvriendelijk en gaat een geruime tijd mee, dankzij de goede bescherming tegen hitte en schoonmaakmiddelen door de glazuurlaag op het materiaal. Bekijk bijvoorbeeld eens de Blanco-spoelbakken, die van hoogwaardige kwaliteit zijn. Of kies voor een keramische spoelbak van Villeroy & Boch.

Nog vragen?

  Naam (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Koop in onze webshop uw nieuwe wasbak

  Bij Keukenspoelbakken.be vindt u een groot assortiment met spoelbakken. Van grote tot kleine en van vierkante tot ronde spoelbakken, u vindt bij ons gegarandeerd een gootsteen die bij uw smaak en stijl past. Bekijk ons portfolio als u inspiratie wilt opdoen voor het kopen van uw nieuwe spoelbak. Voor advies neemt u contact met ons op door te bellen naar (+32) 493429424 of door een e-mail te sturen naar info@keukenspoelbakken.be.

  GEGEVENS


  Bellen: (+32) 493429424
  Whatsapp: 04-93429424


  Bellen: (+32) 493429424
  Whatsapp: 04-93429424

  Telefonisch bereikbaar
  Maandag t/m vrijdag 9.00 – 20.00
  Zaterdag t/m zondag 10.00 – 17.00

  Info@keukenspoelbakken.be

  Vragen via mail
  binnen 2 uur beantwoord

  Adres: Penningweg 14D
  Etten-Leur